 |
Forum XV LO w Łodzi Forum XV LO w Łodzi
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Arcadius Catering
Dołączył: 04 Paź 2010
Posty: 2
Przeczytał: 0 tematów
Ostrzeżeń: 0/2
|
Wysłany: Pon 16:33, 04 Paź 2010 Temat postu: Studniówka 2011 |
|
|
Witam serdecznie.
Jako właściciel firmy cateringowej Arcadius Catering, chcę zaproponować nasze usługi w zakresie zorganizowania Studniówki, dla przyszłych maturzystów.
Jesteśmy firmą z długoletnim doświadczeniem w branży, i bardzo chętnie przedstawili byśmy osobiście propozycję dla Państwa.
Jeżeli jeszcze nie posiadacie Państwo miejsca, na organizację najbliższej Studniówki, chetnie zaproponujemy nasze lokalizacje.
tel: +48 698 583 263
Z pozdrowieniami, pozostając do dyspozycji - Arkadiusz Wdowiak
Ponieważ jestesmy nowo zarejestrowani, nie możemy pokazać naszej strony internetowej :/ W związkuz tym prosimy o kontakt telefoniczny
Arcadius Catering prezentuje....
Propozycję menu Studniówki dla XV LO. w łodzi
Toast na dobry początek
-Kieliszek wina musującego ( również opcja bezalkoholowa)
Napoje zimne i gorące:
-Soki owocowe 100% (2 rodzaje, bez limitu)
-Woda mineralna gazowana i b/g (bez limitu)
-Kawa Nescafe”Black Espresso”(bez limitu)
-Kawa cappuccino (bez limitu)
-Herbata Lipton Black (bez limitu)
-Herbata Lipton Green (bez limitu)
Przystawki zimne wegetarińskie
-Babeczki z sałatką warzywną i pomidorkiem cocktailowym
-Voil Au vents z sałatka surimi i pieczarką marynowaną
Przystawki zimne mięsne
-Karczek po cygańsku na warzywnym spaghetti
-Cielęcina na styl włoski z pomidorami pelati
-Szynka Boryny z puchem chrzanowym
-Roladki drobiowe w trzech kolorach
-Roladki z boczku i śliwki kalifornijskiej
Danie gorące ”Gwiazda wieczoru”
-Pierś z kurczęcia położona na sosie mornay
-Duet dwóch mięs na sosie z polskich podgrzybków
-Szynka polska z ciemnym sosem demi-glass oraz nutą powideł śliwkowych
Opcja dla wegetariańska
-Chrupiący camembert z żurawiną
Dodatki do dania głównego:
-Ziemniaki zapiekane po polsku.
-Ziemniaki młode z koperkiem
-Trio trzech warzyw w żulinkę podane
-Warzywa z wody
Gorące danie ”O północy”
-Strogonoff „Carski” podany do pieczywa
lub….
-Piersi kurcząt w sosie ze świeżej bazylii
Opcja wegetariańska
-Flaczki z boczniaka
Na udany koniec: (stół szwedzki)
-Żur staropolski z jajkiem i biała kiełbasą
lub..
-Barszcz czerwony z bułeczką kapuścianą
Dodatki
-Pieczywo
-Masło
-Wiejski chrzan i ćwikła
-Marynaty
Deser:
-Lody kapitańskie podane w chrupiących miseczkach
-Stylowe lustra owocami dekorowane w towarzystwie mini-cukierni
Propozycja bonusowa
Proponujemy Państwu obsługę dnia „Tłusty czwartek”, czyli pączki dla całej szkoły bez żadnej opłaty.
Informacje dodatkowe:
-Timeing imprezy:Wskazany przez organizatora
-Nie przywozimy potraw w termosach.. Wszystkie dania wydawane są z pieców konwekcyjnych na miejscu imprezy, przez obsługę kuchni.!
-Wykonawca zapewnia całkowitą dekorację materiałowo-florystyczną
-Wykonawca zapewni zabezpieczenie folią przed zabrudzeniem, mebli oraz podłóg
-Wykonawca zapewnia przekazanie wybranych (pozostałych) produktów pojemnikach jednorazowych.
-Wykonawca zapewnia całkowitą likwidację sprzętu użytego do godz. 10.00
-Możliwość wzbogacenia stołów VIP o wybrane pozycje
-W razie konieczności służymy wybranymi lokalizacjami w Łodzi, w korzystnych cenach.
-Całkowity koszt na jednego uczestnika:
do 100osób 125,-pln netto
do 200 osób 115,-pln netto
powyżej 200 osób 105,-pln netto
Wszystkie szczegółowych informacji udzielimy Państwu osobiście, po wstępnym umówieniu spotkania
Tel:0-698 583 263
Prośba do moderatora o skasowanie wątku po odbiorze powyższych informacji, przez zainteresowaną społeczność.
Post został pochwalony 0 razy
|
|
Powrót do góry |
|
 |
|
 |
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
B0UNCE
Administrator
Dołączył: 28 Wrz 2007
Posty: 189
Przeczytał: 0 tematów
Ostrzeżeń: 0/2 Skąd: Aleksandrów Łódzki
|
Wysłany: Czw 12:06, 07 Paź 2010 Temat postu: |
|
|
Proszę przesłać powyższą ofertę na adres mailowy szkoły bądź bezpośredni kontakt ze szkołą - na forum taka informacja może przepaść, nie ma pewności, czy ktoś z nauczycieli lub dyrekcji tu zagląda.
Post został pochwalony 0 razy
Ostatnio zmieniony przez B0UNCE dnia Czw 12:07, 07 Paź 2010, w całości zmieniany 1 raz
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Arcadius Catering
Dołączył: 04 Paź 2010
Posty: 2
Przeczytał: 0 tematów
Ostrzeżeń: 0/2
|
Wysłany: Pią 13:24, 08 Paź 2010 Temat postu: |
|
|
Witam...
Dziękuje, za radę.E-mail do szkoły został wysłany niemal równocześnie.Z zasady jednak wiem, że takie informacje w sekretariacie, poprostu przepadają bez echa, stąd próba dotarcia do mlodzieży tą drogą.
Nie chcieli byśmy napadać na uczniów również przed szkoła, ponieważ trochę to pachnie akwizycją.
Mamy nadzieję, że przy odrobinie dobrej woli, propozycja do dyskusji i szansa przedstawienia się przez nas jednak zaistnieje.
pozdrawiam-Arkadiusz Wdowiak
Post został pochwalony 0 razy
|
|
Powrót do góry |
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach
|
fora.pl - załóż własne forum dyskusyjne za darmo
Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
|